7/26/2015

Meie mõnus nädalavahetus!


Eelmine nädalavahetus olime mõlemad eraldi pidudel ning erikohtades. Nüüd aga taas mõlemad Tallinnas ja otsustasime lihtsalt kahekesi aega veeta. Tegime lauale head ja paremat snäkke - singirulle, sinihallitusjuust, tipikaste porksi või krõpsudega. Kuna ma natukene üritan oma toitumist jälgida siis mina pugisin porksi tipikaga peamiselt. Krõpsud olid aind Meelise pärusmaa. Kõrvale suutsime ära juua kõik kolm sorti Monte Cristo veini. Ja meie romantilise filmi valikuks osutus seekord The Age of Adaline. Soovitan seda filmi, meile väga meeldis! Pühapäev ongi kulunud meil peamiselt lebotamise peale. Küll telekat vaadates ja xboxi mängides. Sellised mõnusad meie kahe nädalavahetused on mu lemmikud! Kuidas Teile nädalavahetust veeta meeldib? Mis see nädalavahetus teinud olete?



Susla lemmik koht lösutamiseks. Nillib söögimenüüd sealt sest enda juurde diivanile me ei luba teda kui sööme. Muidu loeb nina all igat ampsu ja see on üsnagi ebameeldiv.

Monteerisin täna lõpuks ka Berliini video kokku. Pidin oma sõnu sööma kui ütlesin, et kohe varsti olemas see. Eelmine programm lisas mingi nõmeda reklaami keset video. Netti meil siin aga pikalt ei olnud, et uut programmi tirida. Nüüd aga olemas ja õhtuks saan ehk video ka üles.

4 kommentaari:

  1. Koer ei tohi näha kuidas sööd sest siis muutub ta tigedaks.Mina saadan oma koera teise tuppa seniks kuni söön.Ja teine asi.Peremees/perenaine sööb ENNEM ja siis koer :)
    Nunnu koer on peaks seda ka mainima :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ja meil ka nii, et me sööme alati enne kui tema. Aga jah eks ta vist õige oleks, et ei tohi peale passida lasta. Samas nüüd näksisime terve õhtu ja siis ta peaks teoreetiliselt terve õhtu üksi magamistoas konutama. Tal pole agressiivsus loomus ka nii, et sellega probleemi pole ma usun, et kurjaks läheb. Ta on ülimalt memmekas ja alandlik meil :)

      Kustuta
  2. Ei,ei ega ma midagi halvaga..Üks asi on korralik söömine ja teine asi on näksimine :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Heh, ära muretse ega ma ka ei mõelnud kurjasti seda vms :D ma niisama jutustasin. Aga tegelikult me eksime üldse nii paljude reeglite vastu. See tundub nii hull enda vaos hoidimine juba, et koera täiesti nn õigesti kasvatada. Hästi hea raamat koerte kasvatamisest on ka mingi koerte kuulaja vms, soovitan :)

      Kustuta

Mirell Põllumäe. Toetab Blogger.