7/26/2015

Eurotripp osa 3 - Berliin

Parima kvaliteediga nägemiseks valige paremalt seadest (hammasratas) 1080p

Lõpuks on valmis ka video meie Berliini külastuses. Reisist on küll juba kuu möödas aga tahaks ikka kõik materjali videodeks monteerida ja teiega ka jagada! Polnud vahepeal ei interneti ega vajaliku programmi aga valmis ta sai. Berliini video on väga kesine kuid Praha ja Tatra mägede vlogid tulevad juba pikemad ja jutu rohkemad :) Eelmist tripi osa saate lugeda siit.

Öö enne Berliini magasime siis ühes motellis tee ääres ning hommikul oli veel paarkümmend kilomeetrit Berliinini sõita jäänud. Kohale jõudes otsisime kähku parkla sest linna liiklus võõras ja kui aru ei saa kuhu minema peab siis päris halb seigelda nii. Aa, ma mainin ära ka, et Berliinis ei olnud ühtegi vetsu tasuta.. Isegi kiirtoidu kohtades kus me käisime, tuli vetsu eest maksta. Nii igatahes kokkuvõttes parkisime auto Berliini keskusesse (Alexanderplatz parkimismaija) ning asusime kolama. Kuna aga meie reis oli täiesti spontaalne. Ei ette planeeritud vaatamisväärsusi ega muud siis otsustasime osta bussireisid endale. Buss tegi Berliinile ringi peale sõites mööda vaatamisväärsustest ja igasugu hoonetest. Alati said sa maha hüpata peatumis kohtades ning mõne teise bussiga edasi minna. Selline pilet kehtis ühe päeva. Ega kusjuures me Berliinis väga muud ei teinudki kui sõitsime bussiga ja peamisel shopingu tänaval käisime kolamas ja söömas. Tegelikult see buss juba tiirutas päris mitu head tundi ning jõudsime autoni õhtuse tipptunni ajaks. Okou, me olime saanud kaardi ja juhendamise kus tasuks berlinni müüri vaadata aga gps ei tunnistanud seda tänavat. Nii ma siis asusin kaardi lugeja ametisse ja Meelis sõitis. Algul sõitisime täiesti vales suunas aga kokkuvõttes saime hakkama. Berliini müür oli Meelisele pettumuseks, ta ootas midagi Hiina müüri sarnast ja ma sain ta ootsute üle kõhutäie naerda. Ma isegi ei kahtse,et meil ei olnud planeeritud reis vaid selline mõnus kuidaas-tuju-on reis. Ja õhtul asusime taaskord teele, seekord siis Praha poole. Oi kuhu me mägedes välja jõudsime ja milline hirm mul juba lõpuks oli. Varsti näete seda videolt!

Ps! Ühtegi pilti Berliinis (va telefoni selfid) ei ole meil sest Meelis küll pildistas targasti terve päeva kuid ta ei pannud tähelegi, et mälukaardi ei ole sees.

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Mirell Põllumäe. Toetab Blogger.