4/12/2015

Väike matkapäev


Paistab, et laupäev oli enamuste inimeste jaoks kas matka või grillipäev. Uhh ilm oli ikka nii mõnus ja soe.. täna juba sajab. Plaansime juba eelmine nädal, et võiks mingi väikse matka päeva ette võtta ja nii siis läksime Viru rabasse Elise, Reine ja Suslaga. Nii mõnus ja ilus koht. Mis peamine - vaikne. 





Ma muidugi olin taaskord "tubli" fotograaf... ma viimasel ajal unustan kas kaamera koju või siis mõne muu vajaliku asja pildistamiseks või unustan patareisid kontrollida. Seekord jätsin maha mälukaardi... see on juba kohati naljakas. Ehk näpsasin Reine telefoni pilte siiski.


Raja pikkus vist jäi kuskil 4km kanti aga me tegime ühe vägeva ringi veel läbi metsa. Natukene olime segaduses kuidas oma parkalasse tagasi saada ning Reine kindla käelisel juhendamisel jõudsime totaalselt valesse parklasse. Otsustasime läbi metsa enda parklasse kõndida sest suuna saime nutitelefonide abil teada. Oi Susla oli õnnelik, sest kui rabas oli ta igaksjuhuks rihma otsas siis metsas lasime loomulikult vabaks ta. Sai oma pulgakestega joosta ja hüpata nagu jänku. Ta oli vist üldse päeva õnnelikum tegelane. Nii palju õues olemist, jooksmist ja mängimist.




Pärast raba oli meil plaan grillida. Algne plaan oli teha seda Rummus, sest ma vaatasin kaartilt, et Rummu jääb meile tee peale aga vot üllatust, see oli hoopis mingi muu Rummu. Siis meenus jah, et Rummu jääb üldse teistpoole Tallinnat. Mis seal ikka, hakkasime siis muud kohta otsima mere ääres. Me sõitsime selleks maha 3h ja me ei pääsenud MITTE KUHUGI mere äärde grillima. Sinna kuhu pääses, seal ei võinud, öeldi, et kutsutakse rannavalve kohe. Lõpuks sõitsime tagasi Tallinna ja grillsime Lasnamäel :D tegelikult on Pirita teeääres üks mõnus kõrge koht kuhu on meie kodu juurest väga vähe maad. Panime siis sinna oma grilli püsti ja nautisime päikeseloojangut.


Päikest armsad! 



0 kommentaari:

Postita kommentaar

Mirell Põllumäe. Toetab Blogger.