11/19/2015

Näpud liimiseks ehk mida meisterdada ise jõulukinkideks?



Mul on täitsa jõulumeeleolu vaikselt peal juba, hoolimata sellest, et aknast välja vaadates ainult vahib nõme vihmane ilm vastu. Jõulud on kuu kaugusel ja seega vast võib vabalt juba jõuludest rääkima hakata. Ma olen täiega jõulu inimene. Mulle meeldib jõulude ajal kaunistada, meisterda ja kinke valmistada aga just ise valmistada. Vaene tudeng nagu ma olen siis rahakott ei ei võimalda ka väga, millegi olulise kinkimist seega jääb alati variant teha ise midagi südamest, Kokkuvõttes peaks see ju olema jõulude mõte. Kuna ma juba vaikselt inspiratsiooni otsin Pinterestist (see piltide lappamine juba omaette lõbu mu jaoks) siis mõtlesin teiega ka oma lemmikuid ideid jagada. 

1. Alati lahedad purgi-kingid
Mulle meeldib kui kingid näevad armsad ja huvitavad välja. Erineva suurusega purke annab oma maitse järgi ära kaunistada ning sinna sisse võib peita absoluutselt kõike. Eriti äge kui ise ka sisemuse valmistad (nt ise tehtud seep, kehakoorija jne) Eelmisel aastal läks see nipp käiku ja ilmselt ka see aasta. 51 purgi ideed leiad SIIT.


2. Erinev isetehtud kosmeetika 
Koorijad, vannivahupallid, seebid, maskid - mis iganes, millisele naisterahvale need ei meeldiks. Ja eriti tore on ju kui keegi on näinud vaeva, et sulle need ise ka valmistada! Ja pista saad need armsasse purki. Win-win. Nt. mulle meeldivad need piparmündi vannipallidsidruni seep, kohvi kehakoorija.


3. Isikupärased tassid, taldrikud jms
Tekstid ükskõik kus on nii aegumatult lahedad mu jaoks. Näiteks selle asemel, et osta mingi tass või lasta mingi pilt sinna peale osta hoopis mõni marker, mis maha ei tule ning  valge tass vms ja kaunista ise. Nii saad joonistada või kirjutada esemel miskit mis kingisaaja näo kindlalt särama paneb. Eriti ägedad on matching asjad.
 



4. Kingid kõige armsamale, mis teevad olemise hõredaks 
Natuke selleine pehmo värk aga tegelikult ka absoluutselt iga mees oleks selliste asjadaga rahul ma arvan. Kellele ei meeldiks, et nende kallim neile armastust avaldab ja neid tähtsana tundma paneb. Näiteks kink"aasta kohtingud", kus on siis 12 erinevat nn põnevat kohtinguideed, mis sa loomulikult siis ka aasta jooksul korda saadad (iga kuu mees avab ühe ja kohting leiab ka aset). Veel näiteks "thank you box", kus aitäh sildid su kallimale ning vastava tänu juurde siis käib ka sobiv ese/kink. Ja loomulikult aegumatu "why i love u" kas raamatud, pildid jne. Näiteks tegin oma poisile see aasta 22. sünnipäevaks raamatu "22 põhjust, miks ma sind armastan" (omaraamat.ee kaudu) ning lisasin ka meie pildid. Ta oli kingi üle minu jaoks täiesti uskumatult õnnelik ning see raamat on tal välismaal töötades alati kaasas. Ühesõnaga kõike annab leiutada!


5. Ägedad sildid, mis aitavad alati välja
Kui ei ole eriti suurt eelarvet ega samas ka vahendeid/aega, et midagi ajamahukat meisterdada siis minu arust aitavad alati välja ägedad sildid. Olgu ükskõik kui pisike ese või lihtsalt komm, kui sellel on kinkimise eesmärgiga sildike küljes muudab see kohe muljet. Mõni näide pildina ka. Ps! Kui kellegil on soovi mõne sellise sildi järele aga ei leia meelepärast ja ise ka ei oska teha siis olen alati valmis aitama. Mulle meeldib photoshopis selliseid asju valmistada :)

Kommidele

Küünelakile

Pudelitele

Sokkidele

Kõik pildid on leitud pinteresti kaudu. Mitte ühegi pildi autoriõigused ei kuulu mulle!
Loodan, et saite ka endale mõne idee. Kindlasti jagan veel oma lemmikuid ideid teiega. Tahaks teile juba näidata ka, mis oma poisssõbrale planeerisin aga võib juhus olla, et ta ka vahest blogi külastab ja siis oleks üllatus rikutud. Kellel huvi võib küsida :) 

Jagage oma ideid!!! Mis teil plaanis kinkida ja kas üldse teete jõulude ajal tavaliselt kinke?




8 kommentaari:

  1. Väga kiftid ideed , eriti meeldivad need purgid ja lahedad sildid muidu nii-öelda tavalistele asjadele. Teevad nt küünelaki kinkimise palju personaalsemaks.:) mul endalgi blogisse peagi ülesse tulemas christmas gift guide. Sul tasub siis kindlasti varsti ka sinna piiluda :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma hindan ka väga personaalseid kinke :P Aga kiikasin ja su blogi juba, said ühe jälgija juurde endale ;)

      Kustuta
  2. Kas te palun teeksite mulle silte, olen väga algaja ja ei oska selliseid asju üldse. Võib teha mõlemas keeles neid silte(eesti ja inglise siis) ja panna sinna mõne kuulsa laulufraasi või midagi ja teha erinevaid kujundusi ja võite teha kuidas tahate. See sõbrale vms. võiks seal ka peal olla, kuid kõikidel ei pea. :) Jään huvitatult ootama. ;) Suurimad tänud. Meilile võiks saata. :) laura.huul@gmail.com

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ikka saab. Aga kirjuta mulle mingid laused mida sa soovid näiteks. Siis tean mida teha :) ja mitu tükki soovid. Võivad ka täitsa nimelised olla :)

      Kustuta
    2. Hmm, äkki a'la ho-ho-ho ja all I want for christmas is you, http://m.deseretnews.com/top/2927/0/29-of-the-best-Christmas-movie-quotes.html siit võib võtta midagi ja kui juba nimesid, siis võtaks: Anni, Anna Maria, Carmen, Kai, Karoliina, Jüri, Ketlin. Vôiks teha nimedega ja siis môned nimedeta ka. :) Suuredsuured tänud! :)

      Kustuta
    3. OKei , ma teen järgmise nädala jooksul ära need ja panen sulle meili :)

      Kustuta
  3. Väga vahvad ideed! Kujundus ka mõnus :).
    Aga esimese kohta, seal kirjas lause ...ilmselt ka see aasta. 51 purgi ideed leiad SIIT. aga link viib ainult ühe pildini :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. oih ja ongi vale link. Aitäh märkimast, parandan ära :) Õige link see muidu: http://www.craftaholicsanonymous.net/gift-in-a-jar-ideas#_a5y_p=4156820

      Kustuta

Mirell Põllumäe. Toetab Blogger.